Оцінка конкурентоспроможності та доцільності розширення асортименту продукції ДП «Златодар»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, розширення асортименту, асортимент продукції, конкурентоспроможність, diversification, product range, competitiveness

Бібліографічний опис

Кійко, В. В. Оцінка конкурентоспроможності та доцільності розширення асортименту продукції ДП «Златодар» / В. В. Кійко, І. В. Бочко, Ю. В. Волнянська // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 207-210.