Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23013
Title: Виробництво житньо-пшеничної булочки збагаченої грецьким горіхом, сушеним виноградом, насінням соняшнику та кунжуту
Authors: Марченко, Юлія Миколаївна
Попова, Наталія Вікторівна
Петруша, Оксана Олександрівна
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів
харчова цінність
житньо-пшеничні булочки
збагачення
enrichment
nutritional value
Rye-wheat buns
Issue Date: 2015
Citation: Марченко, Ю. М. Виробництво житньо-пшеничної булочки збагаченої грецьким горіхом, сушеним виноградом, насінням соняшнику та кунжуту / Ю. М. Марченко, Н. В. Попова, О. О. Петруша // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 200-202.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23013
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
52.pdf1.3 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.