Оцінювання якості йогурту збагаченого лактатом магнію та екстрактом гібіскусу

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, екстракт гібіскусу, лактат магнію, йогурт, magnesium lactate, hibiscus extract, yogurt

Бібліографічний опис

Кеда, A. С. Оцінювання якості йогурту збагаченого лактатом магнію та екстрактом гібіскусу / A. С. Кеда, B. М. Сидор // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 245-247.