Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23036
Title: Дослідження зв’язуючої спроможності порошку сочевиці щодо іонів токсичних металів при виробництві томатного соусу
Authors: Костенко, Єлизавета Євгеніївна
Лановенко, Людмила Василівна
Матко, Світлана Василівна
Мельник, Людмила Миколаївна
Keywords: кафедра технології консервування
кафедра харчової хімії
іони токсичних металів
томатний соус
порошок сочевиці
ions of toxic metals
tomato sauce
lentil powder
Issue Date: 2015
Citation: Дослідження зв’язуючої спроможності порошку сочевиці щодо іонів токсичних металів при виробництві томатного соусу / Є. Є. Костенко, Л. В. Лановенко, С. В. Матко, Л. М. Мельник // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 251-253.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23036
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
65.pdf1.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.