Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23036
Название: Дослідження зв’язуючої спроможності порошку сочевиці щодо іонів токсичних металів при виробництві томатного соусу
Авторы: Костенко, Єлизавета Євгеніївна
Лановенко, Людмила Василівна
Матко, Світлана Василівна
Мельник, Людмила Миколаївна
Ключевые слова: кафедра технології консервування
кафедра харчової хімії
іони токсичних металів
томатний соус
порошок сочевиці
ions of toxic metals
tomato sauce
lentil powder
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Дослідження зв’язуючої спроможності порошку сочевиці щодо іонів токсичних металів при виробництві томатного соусу / Є. Є. Костенко, Л. В. Лановенко, С. В. Матко, Л. М. Мельник // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 251-253.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23036
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
65.pdf1.18 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.