Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23036
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКостенко, Єлизавета Євгеніївна-
dc.contributor.authorЛановенко, Людмила Василівна-
dc.contributor.authorМатко, Світлана Василівна-
dc.contributor.authorМельник, Людмила Миколаївна-
dc.date.accessioned2016-04-28T11:03:08Z-
dc.date.available2016-04-28T11:03:08Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationДослідження зв’язуючої спроможності порошку сочевиці щодо іонів токсичних металів при виробництві томатного соусу / Є. Є. Костенко, Л. В. Лановенко, С. В. Матко, Л. М. Мельник // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 251-253.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23036-
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectкафедра технології консервуванняuk_UA
dc.subjectкафедра харчової хіміїuk_UA
dc.subjectіони токсичних металівuk_UA
dc.subjectтоматний соусuk_UA
dc.subjectпорошок сочевиціuk_UA
dc.subjections of toxic metalsuk_UA
dc.subjecttomato sauceuk_UA
dc.subjectlentil powderuk_UA
dc.titleДослідження зв’язуючої спроможності порошку сочевиці щодо іонів токсичних металів при виробництві томатного соусуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
65.pdf1.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.