Дослідження ефірної олії кмину на виявлення факту фальсифікації

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, фальсифікація, ароматизатори, ефірна олія кмину, essential oil of thyme, falsification, flavors

Бібліографічний опис

Фролова, Н. Е. Дослідження ефірної олії кмину на виявлення факту фальсифікації / Н. Е. Фролова, А. І. Українець // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 254-256.