Впровадження міжнародних стандартів - шлях до вирішення проблеми якості та безпеки продуктів харчування
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра харчової хімії, безпека продуктів харчування, міжнародні стандарти, якість продуктів харчування, international standards, food safety, food quality
Бібліографічний опис
Зінченко, Н. Ю. Впровадження міжнародних стандартів - шлях до вирішення проблеми якості та безпеки продуктів харчування / Н. Ю. Зінченко, Н. В. Сімурова // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 345-347.