Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23051
Title: Визначення люмінесцентних характеристик харчових продуктів з використанням УФ-випромінювання
Authors: Петруша, Оксана Олександрівна
Ганечко, Марина Євгенівна
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів
харчові продукти
УФ-випромінювання
люмінесцентні характеристики
Luminescent characteristics
UV radiation
food
Issue Date: 2015
Citation: Петруша, О. О. Визначення люмінесцентних характеристик харчових продуктів з використанням УФ-випромінювання / О. О. Петруша, М. Є. Ганечко // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 291-293.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23051
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
76.pdf1.34 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.