Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23053
Title: Нетрадиційний спосіб визначення пористості харчових продуктів
Other Titles: Unconventional way to determine the porosity food
Authors: Петруша, Оксана Олександрівна
Дащинська, Ольга Андріївна
Арсеньєва, Лариса Юріївна
Petrusha, Oksana
Daschynska, Olga
Arsenieva, Larisa
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів
хлібопекарські вироби
пористість
харчові продукти
porosity
bakery products
food
хлебопекарные изделия
пористость
пищевые продукты
Issue Date: 2015
Citation: Арсеньєва, Л. Ю. Нетрадиційний спосіб визначення пористості харчових продуктів / Л. Ю. Арсеньєва, О. О. Петруша, О. А. Дащинська // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 294-295.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23053
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
77.pdf1.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.