Дослідження комплексної дії зцукрюючих ферментних препаратів на вуглеводний склад мальтозних сиропів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті наведено результати досліджень щодо впливу комбінацій ферментних препаратів, їх дозування та часу введення у технологічний процес зцукрювання крохмалю на накопичування мальтози у гідролізатах.
The results of studies of the effect of combinations of enzyme preparations, their dosage and time of administration in the process sugaring starch, on the accumulation of maltose in hydrolysates.

Опис

Ключові слова

крохмаль, starch, мальтоза, ферментні препарати, зцукрювання, високомальтозний сироп, enzyme preparations, maltose, scarification, hide maltose syrup, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Грабовська, О. В. Дослідження комплексної дії зцукрюючих ферментних препаратів на вуглеводний склад мальтозних сиропів / О. В. Грабовська, Н. І. Сабадаш // Вісник ХНТУСГ. - 2008. - С. 185-192.

Зібрання