Production of milk-protein concentrates

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра іноземних мов професійного спрямування, молочний білок, суха сироватка, знежирені напої, стабільність емульсії, milk protein, dry whey, skimmed drink, emulsion stability

Бібліографічний опис

Kuligina, K. Production of milk-protein concentrates / Kateryna Kuligina, Mariana Stryzhnova // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблемхарчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 4. – С. 201.