Mathematical modeling of preparation of emulsions such as "oil / water"

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Past studies on the effect of the number of emulsifiers in emulsion characteristics obtained showed that changing the fate of particle distribution depending on the particle size emulsion close to Gaussian distribution.Constructed one factor models the size distribution of particles of starch and gum arabic stabilizer in emulsions.

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, emulsion, phase, starch, gum Arabic, mathematical modeling, математичне моделювання, етапи, крохмаль, емульсії, гуміарабік, математическое моделирование, эмульсии, этапы, крахмал, гуммиарабик

Бібліографічний опис

Lugovska, O. Mathematical modeling of preparation of emulsions such as "oil / water" / Oksana Lugovska, Vasilij Sidor // Journal Food and Environment Safety of the Suceava University Food Engineering. – 2016. – V. XV, Is. 1. – Р. 71-75.

Зібрання