DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23212

Название: Genetically modified food: evaluating risks and benefits
Другие названия: Генетично модифікована їжа: оцінка ризиків та переваг
Авторы: Molozhon, Maria
Finko, Alina
Моложон, Марія Олександрівна
Фінько, Аліна Віталіївна
Ключевые слова: genetically modified food
genetically modified organisms
recombinant DNA
генетично модифікована їжа
генетично модифіковані організми
рекомбінантна ДНК
кафедра іноземних мов професійного спрямування
генетически модифицированная еда
генетически модифицированные организмы
рекомбинантная ДНК
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Finko, A. Genetically modified food: evaluating risks and benefits / A. Finko, M. Molozhon // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті. В 4 ч. : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. — К. : НУХТ, 2016. – Ч. 4. – С. 183.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23212
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
1.pdf71,75 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback