Використання ефекту кавітації у технології пивного сусла

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2002

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В роботі визначені основні параметри, при яких явище кавітаціі сприяє кращому екстрагуванню та ізомеризації гірких речовий хмелю. In this paper, the basic parameters under which the phenomenon of cavitation promotes better extraction and isomerization of bitter hops material.

Опис

Ключові слова

кафедра фізики, сусло, кавітація, пиво, wort, cavitation, beer

Бібліографічний опис

Використання ефекту кавітації у технології пивного сусла / С. І Воронцова, Д. Г. Галак, А. Є. Мелетьєв, П. О. Троценко, B. Є. Носенко // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 23 – 25 квітня 2002 р. – Київ : НУХТ, 2002. – Ч. 2. – С. 24.