DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23376

Название: Використання ефекту кавітації у технології пивного сусла
Другие названия: Using the effect of cavitation technologies in beer wort
Авторы: Воронцова, Світлана Хрисофорівна
Галак, Дмитро Георгієвич
Мелетьєв, Анатолій Євгенович
Троценко, Павло Олександрович
Носенко, Володимир Єрофійович
Vorontsova, Svetlana
Galak, Dmytro
Meletyev, Anatoly
Trotsenko, Pavel
Nosenko, Volodymyr
Ключевые слова: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
сусло
кавітація
пиво
кавитация
wort
cavitation
beer
Issue Date: 2002
Библиографическое описание: Використання ефекту кавітації у технології пивного сусла / С. Х Воронцова, Д. Г. Галак, А. Є. Мелетьєв, П. О. Троценко, B. Є. Носенко // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 23 – 25 квітня 2002 р. – Київ : НУХТ, 2002. – Ч. 2. – С. 24.
Краткий осмотр (реферат): В роботі визначені основні параметри, при яких явище кавітаціі сприяє кращому екстрагуванню та ізомеризації гірких речовий хмелю. В работе определены основные параметры , при которых явление кавитации способствует лучшему экстрагированию и изомеризации горьких вещевой хмеля. In this paper, the basic parameters under which the phenomenon of cavitation promotes better extraction and isomerization of bitter hops material.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23376
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
1.PDF357,62 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback