Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23377
Title: Дослідження пивних дріжджів з метою інтенсифікації процесу бродіння сусла
Other Titles: Research brewer's yeast in order to intensify the process of fermenting wort
Authors: Вахрушева, Тетяна Іванівна
Варава, Віктор Констянтинович
Мелетьєв, Анатолій Євгенович
Vakhrusheva, Tetyana
Varava, Victor
Meletyev, Anatoly
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
сусло
пивні дріжджі
бродіння
пивные дрожжи
брожение
wort
yeast
fermentation
Issue Date: 2002
Citation: Вахрушева, Т. І. Дослідження пивних дріжджів з метою інтенсифікації процесу бродіння сусла / Т. І. Вахрушева, В. К. Варава, А. Є. Мелетьєв // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 23 – 25 квітня 2002 р. – Київ : НУХТ, 2002. – Ч. 2. – С. 22.
Abstract: Підбір і застосування рас пивних дріжджів, які забезпечують скорочення тривалості процесів бродіння та отримання пива високої якості, є одним із способів інтенсифікації пивоварного виробництва. Подбор и применение рас пивных дрожжей, которые обеспечивают сокращение продолжительности процессов брожения и получения пива высокого качества, является одним из способов интенсификации пивоваренного производства. Selection and use of brewer's yeast races, providing reduction in the duration of fermentation processes and obtaining high-quality beer is one of the ways to intensify the brewing industry.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23377
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.PDF699.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.