Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23377
Назва: Дослідження пивних дріжджів з метою інтенсифікації процесу бродіння сусла
Автори: Вахрушева, Тетяна Іванівна
Варава, Віктор Констянтинович
Мелетьєв, Анатолій Євгенович
Ключові слова: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
сусло
пивні дріжджі
бродіння
wort
yeast
fermentation
Дата публікації: 2002
Бібліографічний опис: Вахрушева, Т. І. Дослідження пивних дріжджів з метою інтенсифікації процесу бродіння сусла / Т. І. Вахрушева, В. К. Варава, А. Є. Мелетьєв // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 23 – 25 квітня 2002 р. – Київ : НУХТ, 2002. – Ч. 2. – С. 22.
Короткий огляд (реферат): Підбір і застосування рас пивних дріжджів, які забезпечують скорочення тривалості процесів бродіння та отримання пива високої якості, є одним із способів інтенсифікації пивоварного виробництва. Selection and use of brewer's yeast races, providing reduction in the duration of fermentation processes and obtaining high-quality beer is one of the ways to intensify the brewing industry.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23377
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.PDF699.52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.