Дослідження пивних дріжджів з метою інтенсифікації процесу бродіння сусла

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2002

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Підбір і застосування рас пивних дріжджів, які забезпечують скорочення тривалості процесів бродіння та отримання пива високої якості, є одним із способів інтенсифікації пивоварного виробництва. Selection and use of brewer's yeast races, providing reduction in the duration of fermentation processes and obtaining high-quality beer is one of the ways to intensify the brewing industry.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, сусло, пивні дріжджі, бродіння, wort, yeast, fermentation

Бібліографічний опис

Вахрушева, Т. І. Дослідження пивних дріжджів з метою інтенсифікації процесу бродіння сусла / Т. І. Вахрушева, В. К. Варава, А. Є. Мелетьєв // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 23 – 25 квітня 2002 р. – Київ : НУХТ, 2002. – Ч. 2. – С. 22.