Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23377
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВахрушева, Тетяна Іванівна-
dc.contributor.authorВарава, Віктор Констянтинович-
dc.contributor.authorМелетьєв, Анатолій Євгенович-
dc.date.accessioned2016-05-23T08:38:37Z-
dc.date.available2016-05-23T08:38:37Z-
dc.date.issued2002-
dc.identifier.citationВахрушева, Т. І. Дослідження пивних дріжджів з метою інтенсифікації процесу бродіння сусла / Т. І. Вахрушева, В. К. Варава, А. Є. Мелетьєв // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 23 – 25 квітня 2002 р. – Київ : НУХТ, 2002. – Ч. 2. – С. 22.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23377-
dc.description.abstractПідбір і застосування рас пивних дріжджів, які забезпечують скорочення тривалості процесів бродіння та отримання пива високої якості, є одним із способів інтенсифікації пивоварного виробництва. Selection and use of brewer's yeast races, providing reduction in the duration of fermentation processes and obtaining high-quality beer is one of the ways to intensify the brewing industry.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваuk_UA
dc.subjectсуслоuk_UA
dc.subjectпивні дріжджіuk_UA
dc.subjectбродінняuk_UA
dc.subjectwortuk_UA
dc.subjectyeastuk_UA
dc.subjectfermentationuk_UA
dc.titleДослідження пивних дріжджів з метою інтенсифікації процесу бродіння суслаuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.PDF699.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.