Використання цеолітів у харчовій промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2002

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Цеоліти — мілкопористі мінеральні сорбенти, які відносяться до лужних і лужноземельних алюмосилікатів загальної формули Mе2 nО А1203Х Sі02 у Н20 де Me — іон металу. Zeolites - milkoporysti mineral sorbents relating to the alkali and alkaline earth aluminosilicate general formula Me2 NO A1203H Si02 in H20 where Me - metal ion.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, цеоліти, алюмосилікати, анальцит, zeolites, aluminosilicates, analtsyt

Бібліографічний опис

Червишова, Л. B. Використання цеолітів у харчовій промисловості / Л. B. Червишова, В. О. Маринченко, Л. M. Мельник // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 23 – 25 квітня 2002 р. – Київ : НУХТ, 2002. – Ч. 2. – С. 24.