Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23455
Title: Интелектуальная подсистема управления производством пивного солода
Authors: Мацебула, Дмитрий Валерьевич
Эльперин, Игорь Владимирович
Keywords: malt production
intelligent subsystem
производство солода
интеллектуальные подсистемы
кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління
Issue Date: 2015
Citation: Мацебула, Д. В. Численная Интелектуальная подсистема управления производством пивного солода / Д. В. Мацебула, И. В. Эльперин // Научни трудове на университет по хранителни технологии. – Пловдив, 2015. – Т. 62. – С. 614–617.
Abstract: This article is about the possibility of improving the control system of brewing malt production. The existing approaches and methods of production management malt are shown. The relation between raw materials, semi-finished and finished products qualitative measures are shown. The technique and intelligent control system based on neural networks and decision support systems structure is developed. Эта статья повествует о возможности совершенствования системы управления производством пивоваренного солода. Показаны существующие подходы и методы управления производством солода. Предоставлены качественные показатели соотношения между сырьем, полуфабрикатами и готовой продукцией. Разработаны техника и интеллектуальная система управления на основе нейронных сетей и решений структуры систем поддержки.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23455
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
04_Мацебула_Интелектуальная подсистема.pdf696.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.