The influence on capillary diameter solubility of carbon dioxide in water
Вантажиться...
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
The functional dependence on the influencing factors of carbon dioxide solubility in water.
Опис
Ключові слова
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, вуглекислота, капіляр, пористий капіляр, розчинність, углекислота, капилляр, пористый капилляр, растворимость, carbon dioxide, capillary, porous capillary, solubility
Бібліографічний опис
Prokhorov, O. The influence on capillary diameter solubility of carbon dioxide in water / O. Prokhorov, A. Svitlyk, Y. Dolomakin // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : 8th Central European Congress on Food 2016,23-26 May 2016 : book of Abstracts. – K.: NUFT, 2016. - P. 247.