The influence on capillary diameter solubility of carbon dioxide in water

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The functional dependence on the influencing factors of carbon dioxide solubility in water.

Опис

Ключові слова

кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, вуглекислота, капіляр, пористий капіляр, розчинність, углекислота, капилляр, пористый капилляр, растворимость, carbon dioxide, capillary, porous capillary, solubility

Бібліографічний опис

Prokhorov, O. The influence on capillary diameter solubility of carbon dioxide in water / O. Prokhorov, A. Svitlyk, Y. Dolomakin // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : 8th Central European Congress on Food 2016,23-26 May 2016 : book of Abstracts. – K.: NUFT, 2016. - P. 247.