Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23533
Title: Вплив лляного екстракту на хімічний склад гранульованих кормових сумішей
Other Titles: Linen extract effect on chemical composition of granulated feed mixtures
Authors: Шаповаленко, Олег Іванович
Євтушенко, Олег Олександрович
Тракало, Тетяна Олександрівна
Янюк, Тетяна Іванівна
Shapovalenko, Oleg
Yevtushenko, Oleg
Trakalo, Tatiana
Yanyuk, Tatiana
Keywords: кафедра технології зберігання і переробки зерна
насіння льону
подрібнення
замочування
екстракція
пастеризація
охолодження
семена льна
измельчения
замачивание
экстракция
пастеризация
охлаждение
flax seeds
crushing
soaking
extraction
pasteurization
cooling
Issue Date: 2015
Citation: Вплив лляного екстракту на хімічний склад гранульованих кормових сумішей / О. І. Шаповаленко, Т. І. Янюк, О. О. Євтушенко, Т. О. Тракало // Харчова промисловість. – 2015. – № 17. – С. 31 – 34.
Abstract: В статті наведено результати дослідження хімічного складу кормових сумішей до та після гранулювання. Аналіз даних представлених в роботі показує, що введення лляного екстракту приводить до зміни стану біополімерів: крохмалю, білків, жирів і значно покращує кормову цінність кормових сумішей. В статье приведены результаты исследований определения химического состава кормовых смесей до и после гранулированных. Анализ данных представленных в роботе показывает, что введение льняного экстракта приводит к изменению состояния биополимеров: крахмала, белков, жиров и значительно улучшает кормовую ценность кормовых смесей. The article presents the results of the study of the chemical composition of feed mixtures before and after granulation. Analysis of the data presented in the paper shows that the introduction of flaxseed extract leads to changes in the state of biopolymers, starch, protein, fat and significantly improves the feeding value of feed mixtures.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23533
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf95.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.