Титрована кислотність та показник рН як фактори регулювання кольору рожевих столових вин

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Рожеві вина набувають все більшої популярності в Європі та в нашій країні. Одним із найважливіших показників їх якості є колір, на формування якого впливає багато факторів, серед яких рН та титрована кислотність виноградного сусла та виноматеріалів. Rosé wines are becoming increasingly popular in Europe and in our country.One of the most important indicators of quality is color, which influences the formation many factors, including pH, titrated acidity and grape must wine.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, титрована кислотність, колір, рожеве вино, titrated acidity, color, pH, rosé wine

Бібліографічний опис

Сліпченко, Ю. В. Титрована кислотність та показник рН як фактори регулювання кольору рожевих столових вин / Ю. В. Сліпченко, А. І. Тенетка // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – Ч. 1. - С. 198-199.