DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Навчально-методичні матеріали >
Методичні рекомендації та програми >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2359

Название: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія жирів та жирозамінників" (ТЖ-ІV) напряму 0917 “Харчова технологія та інженерія” денної форми навчання
Другие названия: Guidance for the discipline and laboratory work for students majoring 6.091700 "Technology of fats and fat substitutes" (LS-IV) direction 0917 "Food Technology and Engineering" full-time education
Авторы: Воронцов, Олександр Олександрович
Ігнатенко, Сергій Вікторович
Vorontsov, Alexander
Ignatenko, Sergey
Ключевые слова: мікробіологія жирів
жирозамінники
микробиология жиров
microbiology fat
жирозаменителей
substitutes
кафедра біотехнології і мікробіології
Issue Date: 2007
Библиографическое описание: Мікробіологія жирів та жирозамінників : Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання лабораторних робіт для студентів спец. 6.091700 ″"Технологія жирів та жирозамінників″ напряму 0917 ″Харчова технологія та інженерія” денної форми навчання / Уклад.: А. А. Воронцов, С. В. Ігнатенко. – К.: НУХТ, 2006 – 54 с.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2359
Appears in Collections:Методичні рекомендації та програми

Files in This Item:

File Description SizeFormat
4764.pdf1,25 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback