Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2359
Title: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія жирів та жирозамінників" (ТЖ-ІV) напряму 0917 “Харчова технологія та інженерія” денної форми навчання
Authors: Воронцов, Олександр Олександрович
Ігнатенко, Сергій Вікторович
Keywords: мікробіологія жирів
жирозамінники
microbiology fat
substitutes
кафедра біотехнології і мікробіології
Issue Date: 2007
Citation: Мікробіологія жирів та жирозамінників : Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання лабораторних робіт для студентів спец. 6.091700 ″"Технологія жирів та жирозамінників″ напряму 0917 ″Харчова технологія та інженерія” денної форми навчання / Уклад.: А. А. Воронцов, С. В. Ігнатенко. – К.: НУХТ, 2006 – 54 с.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2359
Appears in Collections:Методичні рекомендації та програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4764.pdf1.25 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.