Закономірності накопичення диметилсульфіду в пиві

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Диметилсульфід (ДМС) за класифікацією Європейської пивоварної конвенції (ЕВС) має індекс речовин 0732, які обумовлюють смак варених овочів і злаків в пиві. Ця речовина у пивоварінні контролюється в солоді, готовому суслі і пиві.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, диметилсульфід, солод, сірковмісні амінокислоти, пиво, диметилсульфид, серосодержащие аминокислоты, dimethylsulfide, malt, sulfur-containing aminoacids, beer

Бібліографічний опис

Роздобудько, Б. В. Закономірності накопичення диметилсульфіду в пиві / Б. В. Роздобудько, Б // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, частина 1, 2-3 квітня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – С. 181-182.