Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 6.091700 “Зберігання, консервування та переробка м’яса” напряму 0917 “Харчова технологія та інженерія” денної форми навчання

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Дисципліна "Мікробіологія м’яса і м’ясопродуктів" (далі – мікробіологія) вхо- дить до навчальних планів бакалаврів та є обов'язковою для технічних вищих на- вчальних засобів, які готують бакалаврів за спеціальністю 6.091700 “Технологія продуктів зберігання, консервування та переробки м яса”. Для виробництва якісних харчових продуктів вивчення життєдіяльності мік- роорганізмів, знання методів мікробіологічного та санітарно-бактеріологічного кон- тролю на харчових підприємствах має вирішальне значення. Discipline "Microbiology of meat and meat products" (hereinafter - Microbiology) vho- shares and a Bachelor curriculum and is compulsory for technical higher on- vchalnyh means preparing bachelors specialty 6.091700 "Technology food storage, preservation and processing of meat m ". For the production of quality foods explore life micro- microorganisms, knowledge of methods of microbiological and sanitary-bacteriological con- tion control in food plants is crucial.

Опис

Ключові слова

зберігання, консервування, переробка м’яса, storage, preservation, processing meat, мікробіологія, microbiology, кафедра біотехнології і мікробіології

Бібліографічний опис

Мікробіологія галузі: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. "Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса" напряму 6.051701 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навчання. / Уклад.: О. О. Воронцов. – К.: НУХТ, 2011. – 14 с .