Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23649
Title: Підвищення біологічної стійкості ферментованого напою «Віталон»
Authors: Вітряк, Олександр Петрович
Прибильський, Віталій Леонідович
Тодосійчук, Сергій Романович
Домарецький, Віталій Афанасійович
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
бродіння
кульрура
ферментований напій
fermentation
kulrura
fermented drink
Issue Date: 2000
Citation: Підвищення біологічної стійкості ферментованого напою «Віталон» / О. П. Вітряк, В. Л. Прибильський, С. Р. Тодосічук, В. А. Домарецький // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 66-та наукова конференція програма і тези доповідей, 18–20 квітня 2000 р. – К. : УДУХТ, 2000. – Ч. 1. - С. 103.
Abstract: Досліджували вплив консервантів, освітлювачів, ультразвукової, надвисокочастотної і термічної обробки а життєдіяльність мікроорганізмів культури Medusomyces gisevii V в готовому напої. The effect of preservatives, lighting, ultrasonic, microwave and heat treatment and the activity of microorganisms Medusomyces gisevii V culture in the finished beverage.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23649
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.PDF277.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.