Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23668
Title: Дослідження та удосконалення технології сусла для ферментованих напоїв
Other Titles: Research and improvement of technology wort for fermented beverages
Authors: Наливайко, Катерина
Невойт, Юрій Антонович
Прибильський, Віталій Леонідович
Nalivaiko, Katerina
Nevoyt, Yuriy
Prybylskyy, Vitaly
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
ферментовані напої
виробництво
асортимент
розробка
ферментированные напитки
производство
ассортимент
разработка
fermented beverages
production
assortment
development
Issue Date: 2007
Citation: Наливайко, К. Ф. Дослідження та удосконалення технології сусла для ферментованих напоїв / К. Ф. Наливайко, Ю. А. Нейвот, В. Л. Прибильський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 73-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2007 р. – К. : НУХТ, 2007. – Ч. 2. – С. 151.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23668
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10.pdf344.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.