Дослідження та удосконалення технології сусла для ферментованих напоїв

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, ферментовані напої, виробництво, асортимент, розробка, ферментированные напитки, производство, ассортимент, разработка, fermented beverages, production, assortment, development

Бібліографічний опис

Наливайко, К. Ф. Дослідження та удосконалення технології сусла для ферментованих напоїв / К. Ф. Наливайко, Ю. А. Нейвот, В. Л. Прибильський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 73-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2007 р. – К. : НУХТ, 2007. – Ч. 2. – С. 151.