Медові ферментовані напої, приготовлені на воді обробленій мікропористими мінералами
Вантажиться...
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Мед, як сировинна є джерелом біологічно-активних речовин. Тому ферментовані напої на його основі є не тільки смачними, але й мають оздоровчу дію. Актуальність роботи полягає у використанні сучасних способів підготовки води, зокрема застосування природних мінералів та активного вугілля, що дозволяє покращити якість готового напою;
Honey, as a source of raw biologically active substances. Because fermented beverages on its basis is not only delicious, but also have a recreational activity. Urgency is the use of modern methods of water treatment, including the use of natural minerals and active carbon, which improves the quality of the finished beverage.
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, мед, ферментовані напої, вода, мінерали, активоване вугілля, гірський кришталь, honey, fermented beverages, water, minerals, charcoal, rock crystal
Бібліографічний опис
Медові ферментовані напої, приготовлені на воді обробленій мікропористими мінералами / Юлія Горчинська, Наталія Чуприна, Світлана Олійник, Віталій Прибильський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 244.