Порівняльна характеристика токайських вин виготовлених в Угорщині та Закарпатті

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Дослідження показали, що токайські вина, які виготовляються в Угорщині та Закарпатті, мають багато відмінностей майже на кожній стадії виготовлення; Studies have shown that Tokaj wines that are produced in Hungary and Transcarpathia have many differences on almost every stage of manufacture.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, токайські вина, Угорщина, Закарпаття, порівняння, технологія, виноград, показники, tokaj wine, Hungary, Transcarpathia, comparison, technology, grapes, indicators

Бібліографічний опис

Микора, М. Порівняльна характеристика токайських вин виготовлених в Угорщині та Закарпатті / Микола Микора, Ніна Гречко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 251.

Зібрання