Improvement of Water Treatment Technology for the Preparation of Honey-Based Fermented Beverages

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

innovation, alcohol drinks, technology, інновація, алкогольні напої, технологія, инновация, алкогольные напитки, технологии, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Improvement of Water Treatment Technology for the Preparation of Honey-Based Fermented Beverages / S. Oliinyk, V. Prybylskii, N. Chupryna, I. Dovgun // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : book of abstracts 8th Central European Congress on Food 2016, 23–26 May 2016. – Kyiv : NUFT, 2016. – P. 168.