Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23729
Title: Дослідження ізомеризації хмелю при підготовці пивного сусла до бродіння
Other Titles: Research isomerization of hops in the preparation of beer wort before fermentation
Authors: Мелетьєв, Анатолій Євгенович
Галак, Дмитро Георгієвич
Meletyev, Anatoly
Galak, Dmytro
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
ізомеризація
хміль
сусло
изомеризация
хмель
isomerization
wort
hops
Issue Date: 2003
Citation: Галак, Д. Г. Дослідження ізомеризації хмелю при підготовці пивного сусла до бродіння / Д. Г. Галак, А. Є. Мелетьєв // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 69-та наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 22–24 квітня 2003 р. – К. : НУХТ, 2003. – Ч. 2. - С. 18.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23729
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2003.PDF279.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.