Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23735
Title: Confectionery fortification
Authors: Krupska, Yulia
Kokhan, Olena M.
Keywords: fortification
production
confectionery
виробництво
кондитерські вироби
підвищення поживної цінності
повышение питательной ценности
производство
кондитерские изделия
кафедра іноземних мов професійного спрямування
Issue Date: 2016
Citation: Krupska, Y. Confectionery Fortification / Y. Krupska, O. Kokhan // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. — К. : НУХТ, 2016. – Ч. 4. – С. 162.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23735
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf34.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.