Використання етилацетату як денатурувальної добавки до етилового технічного спирту

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, етилацетат, денатурація, спирт, еthylalcohol, alcohol, denaturation

Бібліографічний опис

Використання етилацетату як денатурувальної добавки до етилового технічного спирту / Д. В. Строкач, П. Л. Шиян, A. M.Фіщенко, Т. О. Мудрак // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 69-та наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 22 – 24 квітня 2003 р. – К. : НУХТ, 2003. – Ч. ІІ. - С. 21.