DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23765

Название: Перспективність використання солодового сусла із різної зернової сировини у якості пребіотичного комплексу для ферментованих напоїв на молочній основі
Другие названия: The prospects of using malt wort with different grain raw materials as preboring complex for fermented dairy based drinks
Авторы: Гуріна, Олександра
Чепель, Наталія Василівна
Кошова, Валентина Миколаївна
Gurinа, Alexandrа
Chepel, Natalia
Koshova, Valentina
Ключевые слова: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
сусло
сировина
напій
сырье
напиток
wort
raw materials
beverage
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Гуріна, О. Перспективність використання солодового сусла із різної зернової сировини у якості пребіотичного комплексу для ферментованих напоїв на молочній основі / Олександра Гуріна, Валентина Кошова, Наталія Чепель // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2015 р. - К. : НУХТ, 2015. - Ч. 1. – С. 231-233.
Краткий осмотр (реферат): Для досягнення бажаних рівнів зростання біомаси пробіотичних культур Lactobacillus spp. та Bifidobacterium spp.у технології ферментованих напоїв на молочній основі вважається доцільним додавання солодового сусла з різної зернової сировини у якості пребіотичного комплексу. Для достижения желаемых уровней роста биомассы пробиотических культур Lactobacillus spp. и Bifidobacterium spp.в технологии ферментированных напитков на молочной основе считается целесообразным добавление солодового сусла с различной зернового сырья в качестве пребіотичного комплекса. To achieve the desired levels of growth of biomass of probiotic cultures of Lactobacillus spp. and Bifidobacterium spp.in the technology of fermented dairy based drinks is considered to be appropriate the addition of malt wort with different grain raw materials as preboring complex.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23765
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
28.pdf195,2 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback