DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23781

Название: Scientific basis of enviromental assessment in food processing
Другие названия: Наукова основа екологічного оцінювання у харчовій переробці
Авторы: Togachynska, Olga
Nychyk, Oksana
Yurchuk, Lyudmila
Salavor, Oksana
Тогачинська, Ольга Василівна
Ничик, Оксана Василівна
Юрчук, Людмила Володимирівна
Салавор, Оксана Мирославівна
Ключевые слова: quality
products
environmental assessment
international standardization
якість
продукти
екологічне оцінювання
міжнародна стандартизація
качество
продукты
экологическое оценивание
международная стандартизация
кафедра іноземних мов професійного спрямування
кафедра екологічної безпеки та охорони праці
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Scientific basis of enviromental assessment in food processing / O. V. Tohachynska, O. V. Nychyk, L. V. Yurchuk, O. M. Salavor // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : 8th Central European Congress on Food 2016 : book of Abstracts, 23-26 May 2016. – K. : NUFT, 2016. – P. 127.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23781
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Tezy.PDF145,2 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback