Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23825
Title: Аналіз статистики виробничого травматизму в харчовій промисловості на основі методу взаємозв'язку між факторами
Authors: Породько, Петро Вікторович
Сірик, Аліна Олегівна
Євтушенко, Ольга Володимирівна
Keywords: кафедра екологічної безпеки та охорони праці
безпека
праця
травматизм
ризик
safety
labor
traumatism
risk
Issue Date: 2016
Citation: Породько, П. В. Аналіз статистики виробничого травматизму в харчовій промисловості на основі методу взаємозв'язку між факторами. /П. В. Породько, О. В. Євтушенко, А. О. Сірик, // Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів, 7 квітня 2016 р. – Харків : ХДУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 287.
Abstract: За проведеним аналізом літературних джерел встановлено, що методи оцінки щільності зв’язку між факторами поділяються на кореляційні (параметричні) і непараметричні. Знаючи про характер та тісноту зв’язку між різними показниками виробничого травматизму можна планувати необхідні заходи з профілактики виробничого травматизму. According to the analysis based on literature sources it found that the methods for estimating the density of communication between the factors are divided into the correlation (parametric) and nonparametric. Knowing the nature and closeness of the relationship between various indicators of industrial injuries can be to plan the necessary measures for the prevention of occupational injuries.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23825
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf279.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.