Розробка загальної схеми алгоритму гібридної експертної системи контролю якості заморожених продуктів десертного призначення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Стратегічний розвиток харчових технологій вимагає застосування інтелектуальних інформаційних технологій на основі експертних систем для підвищення ефективності наукових досліджень, впровадження їх результатів у виробництво та цілеспрямованого управління якістю готової продукції. Strategic development of food technology requires the use of intelligent information technologies based expert systems to improve the efficiency of research, implementation of their results in production and quality management targeted the finished product.

Опис

Ключові слова

кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки, заморожені продукти, продукти десертного призначення, гібридна експертна система контролю якості, Hybrid expert quality control system, food dessert destination, frozen food

Бібліографічний опис

Бреус, Н. М. Розробка загальної схеми алгоритму гібридної експертної системи контролю якості заморожених продуктів десертного призначення / Н. М. Бреус, Л. Ю.Маноха // Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем управління організаційно-технічними та технологічними комплексами : матеріали ІІ Міжнародної науково-технічної конференції, 25 листопада 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 138–139.