Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23890
Title: Використання сучасних інформаційних технологій для підвищення безпеки праці на підприємствах харчової промисловості
Authors: Сірик, Аліна Олегівна
Слободян, Дем’ян Валентинович
Keywords: кафедра екологічної безпеки та охорони праці
безпека
праця
травматизм
ризик
safety
labor
traumatism
risk
Issue Date: 2016
Citation: Сірик, А. О. Використання сучасних інформаційних технологій для підвищення безпеки праці на підприємствах харчової промисловості / А. О. Сірик, Д. В. Слободян // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13-14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 2. – C. 361.
Abstract: Проведений аспектний аналіз матеріалів з використання сучасних технологій для потреб виробництва. Під терміном «хмара» слід розуміти організацію доступу по мережі до віддаленого дата-центру. В їх основу цих технологій лягли засоби віртуалізації. Conducted analysis of material aspect of the use of modern technologies for production needs. The term "cloud" means the organization access over the network to a remote data center. These technologies lay the foundation of virtualization.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23890
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8.pdf327.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.