Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2396
Title: Вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на термін зберігання й аромат житньо-пшеничного хліба
Other Titles: The influence of rye-malt extract and enzyme Novamyl of aromatic and staling process
Authors: Дробот, Віра Іванівна
Сильчук, Тетяна Анатоліївна
Білик, Олена Анатоліївна
Drobot, Vera
Silchuk, Tatiana
Bilyk, Olena
Keywords: тісто
хліб
солодовий екстракт
ферментний препарат
процес черствіння
тесто
хлеб
солодовый экстракт
ферментный препарат
процесс черствения
dough
bread
malt extract
enzymes
staling process
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2001
Citation: Дробот, В. І. Вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату “Новаміл” на термін зберігання й аромат житньо-пшеничного хліба / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук, О. А. Білик // Хранение и переработка зерна. - 2001. - № 6. - С. 59-61.
Abstract: Доведено, що збагачення хліба житньо-солодовим екстрактом та ферментним препаратом Новаміл призводить до тривалого терміну зберігання виробів і накопичення значно більшої кількості карбонільних сполук, що сприяє підвищенню аромату хліба. Показано, что обогащение хлеба ржано-солодовым экстрактом и ферментным препаратом Новамил продлевает срок хранения хлеба и способствует накоплению большего количества карбонильных соединений, что улучшает аромат хлеба. The influence of rye-malt extract and enzyme Novamyl on biochemical and microbiological processes is studied at baking the bread, on its structural - mechanical characteristic, on a content of aromatic matters, saving of freshness of bread and stylling process.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2396
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bread_ staling_process.pdf138.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.