Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24004
Назва: Оптимізація складу молочно-білкових виробів з продуктами переробки насіння гарбуза
Інші назви: Optimization of dairy protein products with the products of the processing of pumpkin seeds
Автори: Тимчук, Алла Вікторівна
Онопрійчук, Олена Олександрівна
Овсієнко, Кіра Володимирівна
Tymchuk, Alla
Onopriichuk, Olena
Ovsiienko, Kira
Ключові слова: молочно-білкові вироби
продукти переробки насіння гарбуза
математичне моделювання
молочно-белковые изделия
продукты переработки семян тыквы
математическое моделирование
milk protein products
products of pumpkin seeds
math modeling
кафедра технології молока і молочних продуктів
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Овсієнко, К. В. Оптимізація складу молочно-білкових виробів з продуктами переробки насіння гарбуза / К. В. Овсієнко, А. В. Тимчук, О. О. Онопрійчук // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13-14 квіт. 2016 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 324.
Короткий огляд (реферат): Використано метод математичного моделювання (Бокса-Уільсона на кубі) для визначення оптимальної кількості внесення макухи та борошна насіння гарбуза до молочно-білкової основи. За отриманими рівняннями з високою точністю визначили вплив кожного інгредієнта в багатокомпонентній системі для моделювання рецептурного складу молочно-білкових продуктів з нормованими фізико-хімічними показниками. Использован метод математического моделирования (Бокса-Уилсон на кубе) для определения оптимального количества внесения жмыха и муки семян тыквы к молочно-белковой основы. По полученным уравнениям с высокой точностью определили влияние каждого ингредиента в многокомпонентной системе для моделирования рецептурного состава молочно-белковых продуктов с нормативными физико-химическим показателям. We used mathematical modeling method (Box-Wilson in Cuba) to determine the optimum number of entering cake flour and pumpkin seeds to the milk-protein based. The obtained equations to accurately determine the effect of each ingredient in a multicomponent system for modeling the composition of prescription milk protein products with the regulations of physical and chemical parameters.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24004
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tymchuk.pdf421.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.