DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Наукові видання НУХТ >
Ukrainian Food Journal >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24018

Название: Ukrainian food journal. Vol. 5. Issue 2
Другие названия: Український харчовий журнал. Том 5. Випуск 2
Авторы: National University of Food Technologies
Національний університет харчових технологій
Ключевые слова: food technologies
biotechnology
microbiology
food chemistry
processes and equipment of food productions
харчові технології
біотехнологія
мікробіологія
харчова хімія
процеси і апарати харчових виробництв
пищевые технологии
биотехнология
микробиология
пищевая химия
процессы и аппараты пищевых производств
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Ukrainian food journal = Український харчовий журнал : internatinal scientific journal. Vol. 5. Issue 2 / National university of food technologies. - К. : NUFT, 2016. - 186 p.
Краткий осмотр (реферат): Міжнародне наукове періодичне видання для публікації результатів досліджень фахівців у галузі харчової науки, техніки та технології, хімії, економіки і управління. Международное научное периодическое издание для публикации результатов исследований специалистов в области пищевой науки, техники и технологии, химии, экономики и управления. International scientific periodical to publish the results of research experts in the field of food science, engineering and technology, chemistry, economics and management.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24018
Appears in Collections:Ukrainian Food Journal

Files in This Item:

File Description SizeFormat
UKRAINIAN FOOD JOURNAL 2016 V.5 Is.2.pdf3,4 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback