Перспективи використання зеленої маси подорожника у виробництві напівфабрикатів з м’яса птиці

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Для ринку напівфабрикатів важливим є пошук нових нетрадиційних джерел харчоконцетратів з метою розширення асортименту комбінованих м'ясо-рослинних напівфабрикатів. For the market semi important to search for new unconventional sources harchokontsetrativ to expand the range of combined meat and vegetable preparations.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, зелена маса подорожника, напівфабрикати з м’яса птиці, комбіновані напівфабрикати, green mass of plantain, poultry semi-finished products, combined semi-finished products

Бібліографічний опис

Перспективи використання зеленої маси подорожника у виробництві напівфабрикатів з м’яса птиці / В. М. Пасічний, Д. А. Шведюк, М. І Юшко, Н. П Логвиненко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 63-64.