Вплив цукрозамінників на утворення пінної структури у збивних десертах

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

На сьогоднішній день існує безліч методів, що допомагають аналізувати властивості різних пінних структур, проте кожен із них описує певну властивість піни, іноді зовсім не торкаючись супровідних характеристик. Today, there are many methods to help analyze the properties of various foam structures, but each of them describes a property of foam, sometimes not touching accompanying characteristics.

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, цукрозамінники, пінна структура, змінні десерти, sugar substitutes, foam structure, variables desserts

Бібліографічний опис

Бендас, Я. Ю. Вплив цукрозамінників на утворення пінної структури у збивних десертах / Я. Ю. Бендас, В. В. Польовик, І. Л. Корецька // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 99-101.