Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24089
Title: Корекція мікронутрієнтного складу борошняних кондитерських виробів композиційною сумішшю
Other Titles: Сorrection of micronutrient flour confectionery composite mixture
Authors: Шаран, Лариса Олександрівна
Арсеньєва, Лариса Юріївна
Шаран, Андрій Васильович
Sharan, Larisa
Arsenieva, Larisa
Sharan, Andrey
Keywords: борошняні кондитерські вироби
мучные кондитерские изделия
рastry products
мінерально-вітамінна суміш
минерально-витаминная смесь
mineral and vitamin mix
втрати основного елемента
потеря основного єлемента
losses of a basic element
ступінь засвоюваності
степень усвоения
degree of accessibility
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Issue Date: 2016
Citation: Шаран, Л. Корекція мікронутрієнтного складу борошняних кондитерських виробів композиційною сумішшю / Лариса Шаран , Лариса Арсеньєва, Андрій Шаран // Food Science for Well-being (CEFood 2016): 8th Central European Congress on Food, 23-26 May 2016. - K.: NUFT, 2016 - Р. 221.
Abstract: Проведено дослідження з використання мікронутрієнтної суміші у технології виготовлення борошняних кондитерських виробів Проведено исследование по использованию микронутриентной смеси в технологии изготовления мучных кондитерских изделий A study on the mineral-vitamin mixes technology in the manufacture of pastry products
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24089
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf507.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.