Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24089
Название: Корекція мікронутрієнтного складу борошняних кондитерських виробів композиційною сумішшю
Авторы: Шаран, Лариса Олександрівна
Арсеньєва, Лариса Юріївна
Шаран, Андрій Васильович
Ключевые слова: борошняні кондитерські вироби
рastry products
мінерально-вітамінна суміш
mineral and vitamin mix
втрати основного елемента
losses of a basic element
ступінь засвоюваності
degree of accessibility
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Шаран, Л. Корекція мікронутрієнтного складу борошняних кондитерських виробів композиційною сумішшю / Л. Шаран , Л. Арсеньєва, А. Шаран // Food Science for Well-being (CEFood 2016): 8th Central European Congress on Food, 23-26 May 2016. - K.: NUFT, 2016 - Р. 221.
Краткий осмотр (реферат): Проведено дослідження з використання мікронутрієнтної суміші у технології виготовлення борошняних кондитерських виробів. A study on the mineral-vitamin mixes technology in the manufacture of pastry products
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24089
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2.pdf507.85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.