Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24089
Назва: Корекція мікронутрієнтного складу борошняних кондитерських виробів композиційною сумішшю
Автори: Шаран, Лариса Олександрівна
Арсеньєва, Лариса Юріївна
Шаран, Андрій Васильович
Ключові слова: борошняні кондитерські вироби
рastry products
мінерально-вітамінна суміш
mineral and vitamin mix
втрати основного елемента
losses of a basic element
ступінь засвоюваності
degree of accessibility
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Шаран, Л. Корекція мікронутрієнтного складу борошняних кондитерських виробів композиційною сумішшю / Л. Шаран , Л. Арсеньєва, А. Шаран // Food Science for Well-being (CEFood 2016): 8th Central European Congress on Food, 23-26 May 2016. - K.: NUFT, 2016 - Р. 221.
Короткий огляд (реферат): Проведено дослідження з використання мікронутрієнтної суміші у технології виготовлення борошняних кондитерських виробів. A study on the mineral-vitamin mixes technology in the manufacture of pastry products
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24089
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf507.85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.