Фактори впливу на колір та якість варених ковбасних виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Ковбасні вироби - одні з найулюбленіших харчових продуктів дітей і дорослих. На прилавках наявний великий асортимент варених ковбасних виробів різної цінової категорії. Meats - one of the favorite foods of children and adults. On the shelves available a wide range of cooked sausage products in various price categories.

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, ковбасні вироби, фактори впливу, оцінка якості сосисок, sausage products, impact factors, evaluation of the quality of sausages

Бібліографічний опис

Литвин, Д. О. Фактори впливу на колір та якість варених ковбасних виробів / Д. О. Литвин, О. О. Петруша // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 136-138.