Фактори впливу на колір та якість варених ковбасних виробів
Вантажиться...
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Ковбасні вироби - одні з найулюбленіших харчових продуктів дітей і дорослих. На прилавках наявний великий асортимент варених ковбасних виробів різної цінової категорії.
Meats - one of the favorite foods of children and adults. On the shelves available a wide range of cooked sausage products in various price categories.
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, ковбасні вироби, фактори впливу, оцінка якості сосисок, sausage products, impact factors, evaluation of the quality of sausages
Бібліографічний опис
Литвин, Д. О. Фактори впливу на колір та якість варених ковбасних виробів / Д. О. Литвин, О. О. Петруша // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 136-138.