Аналіз вимог та рекомендацій до складання харчових раціонів для військовослужбовців

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Правильне харчування є необхідною умовою для підвищення здатності організму військовослужбовців протистояти величезним фізичним навантаженням, долати стресові ситуації, підтримувати на належному рівні фізичний стан, працездатність та бадьорість. Proper nutrition is a prerequisite for improving the body's ability to resist the huge military exercise, overcome stress, to sustain physical condition, performance and vigor.

Опис

Ключові слова

складання харчових раціонів, енергетичні потреби, військовослужбовці, compilation of food rations, energy needs, military, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Дейниченко, Л. Г. Аналіз вимог та рекомендацій до складання харчових раціонів для військовослужбовців / Л. Г. Дейниченко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 151-152.